30 september 2009

~Loppisfynd~

I dag har det inte hänt så mycket. Började dagen med att tvätta kl 7 i morses.  Leif är fortfarande hemma från jobbet. Han är & har varit småkrasslig. Tänkte visa vad jag köpte hos Stadmissionen i fredags. Fick allt för 40 :-. Hängaren tänkte jag måla vit & sen hänga lite småsaker på den. Har sett det i andra bloggar & det blir himla fint.


5 kommentarer:

  1. Hej goa DU!
    Tack för omtanken o fina hälsning!! Det värmer!
    Ja trist när det blir så..men men..man får väl bita ihop!!

    Här har med vart en ganska alldaglig dag,,kolat på lilltösen iof som spelade bästa 4an i handboll på idrottens hus..2 mål fick hon in!
    Visst var du fr stan sa d..hur gammal var du..o vilken skola gick du på då?.

    Kram Millan ♥

    SvaraRadera
  2. Hängaren blir helt säkert fin i vitt!!
    O vad sött det lilla sopsetet var, till brödsmulor på bordet kanske?!
    Ha det gott! Kram Cilla

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Finfina fynd...den hängaren kommer att bli jättefin! Har en likadan som jag målat vit, men nu vet jag inte vart jag ska ha den *ler*...Jaja, det löser sig!

    Kramis Anki!

    SvaraRadera
  4. Men har du hittat en sån fin hängare. Jag såg också en vitmålad på en annan blogg, kommer inte ihåg hos vem. Hon hade hängt den på "fel" ledd, det var superfint. Metallkransen köpte jag för några år sen i Grums på Grönberga interiör. Hon har stängt butiken nu för renovering, öppnar till jul.
    Ha nu en mysig höstdag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Hej gulliga du! Hälsa lilla Elin från stora Elin:P Jag är nog lite knasig men vad vore livet om man är som alla andra..hihi.

    Vilka söta saker du har fyndat, jättesött! Ska bli roligt o se hur hängaren blir när du har målat klart å hängt lite saker. Kommer bli jättefint!

    Många kramisar STORA Elin :P

    SvaraRadera

♥ Tack för din snälla kommentar ♥