19 juni 2009

Bakluckeloppis



Tänkte tipsa om bakluckeloppis i Linköpings Folkets park varje onsdag mellan kl 16-20. Aktuella datum är ; 24/6, 1/7, 8/7, 15/7, 22/7 & 29/7.

Idag mår jag lite bättre så nu kan jag svälja igen & njuta av maten . Tänkte servera sill, färskpotatis,lax, ägg & baugetter . & till efterätt jordgubbar & vispgrädde. Är bara Saga hemma av barnen. Michaela åkte till sin pappas familjs lantställe & Elin är kvar hos M & T tills imorgon.



7 kommentarer:

  1. Glad midsommar till er! Du är välkommen med beställning när du vill =) kram

    SvaraRadera
  2. Halloj denna midsommardag!!!!
    Hoppas du hade en fin midsommarafton igår =)
    Inga problem, jag syr upp dem så länge så hojtar du till när det funkar =)
    Kramar Fia

    SvaraRadera
  3. Vad gott det låter! Här fanns det inte en jordgubbe i sikte, vi letade överallt!
    vad skönt att du känner dig bättre, så du kunde njuta lite av allt det goda!

    Ha en fin kväll! Kram kram!

    SvaraRadera
  4. Hejsan!
    Låter som att ni kommer äta fin mat på midsommarafton=) Oj har du varit sjuk??!!! Tar ju på en att inte kunna äta. Man blir ju så medtagen då.

    Ha det så gott.
    kram Ida

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Va roligt att du kikade in till mig och skrev en rad :)

    Hoppas att du haft en trevlig midsommar och att du får njuta av en solig ny vecka!!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej på dig Titti:) TACK SNÄLLA SÖTA GULLIGA DU FÖR ALLA OMTÄNKSAMMA FINA OCH GOA KOMMENTARER HOS MIG SÅ ÄR EN SÄN VÄN:) Jag uppskatter det jättemycket och har tänkt mycket på dig hur du mår och hur det går för dig med allt. Du har jo haft det så himla tufft själv och inte haft det så lätt den sista tiden å att du då orkar höra av dig till mig är värkligen snällt och omtänksamt av dig. Du måste ha ett stort och värmt hjärta Titti och dina barn har tur som har dig som mamma:) Som du säkert har forstått så har jag haft det tufft ett tag men så är livet i bland det går upp och ned. Börjar och känna mig bättre och är inte lika trött och orklös nu men har lite till att vila upp mig innan jag är tillbaka dit jag hade komit förut. Har inte glömt dig och har tänkt på dig ska du veta. Var rädd om dig och må så bra massor med hälsningar och kramis från lilla pyssel Inger:)

    SvaraRadera
  7. Vad skönt att du mår bättre! Kul med bakluckeloppis. Åh, nu var det längesen jag var på loppis, det börjar bli ett riktigt loppissug nu = ).

    Kram L-L

    SvaraRadera

♥ Tack för din snälla kommentar ♥