14 september 2010

~ 15 år ~

Tack till er som lämnat kommentarer hos mig. Är fortf dålig på att besöka er. Har inte återfunnit all ork ännu. Idag är det en stor dag, min äldsta dotter fyller 15. Tyvärr kan  jag inte fira henne i dag, då vi inte bor i samma stad & sen ska jag hämta mina två yngsta döttrar <3på dagis...som jag har längtat efter dem. Pga omständigheterna kan jag bara träffa dem varannan vecka. Ha en fin dag alla ni som fortfarande kikar in.

5 kommentarer:

  1. Ja jag har fortfarande svårt att lyssna på min kropp. Vet att den säger ifrån när det är nog, men kan inte klura ut vad som skulle vara fel nu?
    Vad roligt att träffa dem!!! Förstår att du längtar =) Hoppas ni får det mysigt och roligt tillsammans. Och att din 15 åring får en toppen dag!!
    Kram Fia

    SvaraRadera
  2. Hej
    Grattis till din dotter!
    Vet hur fruktansvärt jobbigt det är att bara få träffa barnen varannan vecka. Man mår inte bra alls av det men man vänjer sig faktiskt. För mig tog det ganska länge och jag trodde aldrig jag skulle göra det men det blev vardag tillslut det med.
    Kämpa på!!!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  3. Hej Titti,
    läste lite av dina tidigare inlägg, har tyvärr inte hunnit så mkt på sistone! Först vill jag gratta din äldsta dotter även om hon inte bor närheten av dig, men det är tanken som räknas och uppskattas! Så hälsa henne så mkt från mig GRATTIS! Att ha dina yngre två små barn varannan vecka är en stor förändring och saknade stor, samtidigt så kan du hinna hela dig själv, vila ut dig och hitta tillbaka och när barnen kommer ger du dem verkligen kvalitétstid med mycket mys och massor av kramar! Till det andra: En stor elogé att du har brutit ur det dåliga relationen, att bli så pass kränkt är inte självkänslan på topp, jag höjer hatten för dig! Man brukar säga att från en nedgång gör dig starkare. Förstår att det är fortfarande jobbigt och något som du måste ta itu med. Ingen på jorden oavsett tvåbent eller fyrbent förtjänar att bli behandlad illa. Ur det dåliga kom ändå något gott, är verkligen glad att du har funnit kärlek, kärlek på riktigt! Roligt att du börjar fynda saker till ditt hem och som ska få dig trygg o harmoni!

    Många hjärliga kramar
    Elin

    SvaraRadera
  4. Hej Titti
    Ser att det är ett tag sen du skrev detta, förstår att du har det tufft i livet just nu.
    Hoppas att du har det bra.
    Varm kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Hoppas allt är bra med dig, och jätteroligt att du är med i min utlottning. Dina 2 lotter ligger i lådan.
    Jag håller tummarna att du vinner
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera

♥ Tack för din snälla kommentar ♥