12 februari 2010

~ Älskade ungar ~

Har fortfarande inte så mycket att skriva. Hos läkaren togs det prover, så snart får jag väl veta vad de visar & om de visar något. Men min trötthet beror förmodligen på mental trötthet iallafall. Så i helgen ska jag passa på att ta det lugnt.
Vill passa på att visa er en härlig vinterbild på våra småtjejer iallafall.





4 kommentarer:

  1. Så söta tjejer ni har!!!!
    Hoppas du får svar snart på vad det är du lider av. Ibland när man har gått på högväxel i många år så kan man ! fruktansvärt sjukligt trött. Det tar länge att komma igen vill jag lova, det kan ju vara nått sånt också. Kämpa på!!!
    Må gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  2. Hej Titti,

    låter som att du behöver vila ordentligt och inte ha en massa måsten! Viktigt att ta en sak i taget och försöker du för mycket på en gång, så är det lätt att man bara faller tillbaka än att försöka ta sig framåt! Tror inte du ska fundera så mycket utan vila din hjärna helt och hållet, sen att man gör dem vardagliga saker som går mer på rutin det är en annan sak. Snart är våren här och ljuset kommer att få en att piggna till lite, därför köper jag hem vackra blommor för att piggna upp lite i tillvaron här hemma. Hoppas att det kommer att lösa för dig snart! Tänker på dig!

    Kramis Elin!

    SvaraRadera
  3. Den här vintern har det varit full fart i backarna, tror aldrig det åkts så mycket pulka som nu. Jättegulliga foton på dina tjejer. Hoppas dina prover är bra nu, var rädd om dig.
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Usch vad tråkigt att du inte mår bra. Får hoppas att proverna visar varför så du kan få ordning på det. Jobbigt att gå och må dåligt och inte veta varför.
    Ha det så gott du kan!
    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera

♥ Tack för din snälla kommentar ♥