25 oktober 2009

~Söndag~


I dag tyckte Saga att det var dags att gå upp kl 05:45. Så det var ju bara till att kliva upp. Så största delen av dagen kommer gå i slowmotion.Ska fixa till flygande jacob till middag idag & sen se repriser av Desperate Housewifes & Dansbandskampen bland annat.


Passar även på att visa lite traderafynd & vad jag köpt senast i från Mitt ljuva hem .






22 oktober 2009

~Loppis~


I dag ska vi åka på loppis i Fornåsa. Har varit där en gång tidigare, ,men kände då att jag inte hann titta på allt. Är ju en jättestor loppis. Så nånting ska jag väl hitta. Var även på Stadsmissionen häromdagen & hittade lite saker. Ska visa dem någon dag ochså.

Annars mår jag inte så bra just nu. Är trött jämt, deprimerad & allmänt seg. Skulle vilja sova hela tiden. Tur i oturen har vi bara Saga hemma nu. Så jag kan försöka återhämta mig innan Elin kommer hem på måndag.

17 oktober 2009

~Tävling~


Nu tyckte jag att det skulle vara dags för mig att ha en tävling.Här kan du vinna ett stort ägg i fattigmanssilver.
Lämna en kommentar till det här inlägget så får du en lott, länkar du så får du två lotter.Har du ingen egen blogg så lämnar du din mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner.Tävlingen pågår tom den 30/10. Lycka till!




{Obs! Jag kommer även lotta ut ett hemligt tröstpris!}








~ Jippi, jag vann~

Nu var det min tur att vinna något. Jag vann budgivningen hos Fågel blå på en fransk gammal tidning.



15 oktober 2009

~Tänt var det här~


Äntligen har jag hittat den perfekta lampan till vårt vardagsrum. Den finns på Jotex & levereras inte förrän till strax innan jul. Men det får bli min julklapp till mig själv. Visst är den fin? Riktigt shabby chic!




11 oktober 2009

~Till salu~


Lämna gärna en kommentar om du är intresserad av att köpa denna utav mig.

06 oktober 2009

~Leksaksförvaring~

Har länge letat efter en bra leksaksförvaring till småtjejernas leksaker. & fick tips i en annan blogg om vanliga skoskåp. Så det funderar jag på att köpa, eftersom de ska sättas upp på en vägg tar de ju ingen plats. 

Idag tar jag det allmänt lugnt.Känner mig fortfarande lite låg. Men det gjorde susen att få komma ut på speedway igår. Även om det var fruktansvärt kallt. . så gjorde den friska luften  nytta. 



05 oktober 2009

~Fortfarande~

Mår fortfarande dåligt. Men jag vet vad det beror på. Det beror på mitt psyke. Medans småtjejerna är på dagis tar jag det lugnt. För i eftermiddag ska vi till motorstadion & kolla på speedway. Tänkte även visa min senaste vinst på tradera , en jättefin shabbychic bild. Har jag tur kanske den kommer på posten idag. Deciltermåttet jag vann för över 1 månad sen är borta. & tack alla ni supersnälla för era kommentarer. Det värmer!






02 oktober 2009

~Deprimerad~

 I dag blir det inte många rader skrivet. Mår inte alls bra,deprimerad som bara den. Vet ej om det beror enbart på hösten , men tror inte det.Har ont i kroppen, är trött & helt orkeslös. Tack alla snälla för era goa kommentarer hos mig. Ha en fin dag!