25 april 2009

Härligt

Härligt väder idag! Passar perfekt då farmor, farfar & en väninna kommer som ska fira Elin som fyllt år. Har städat av altanen på förmiddagen & stolar m.m. är tvättade. Vi tänkte bjuda på marängswiss. En med banan & en med trädgårdsbär [ björnbär,hallon,vinbär].Hoppas det ska smaka.

24 april 2009

Fredag

Jag mår inte bra idag heller, så det blir inget speciellt inlägg. Bara att jag hittade en sajt där du kan köpa begagnade ikeamöbler ...på
I love ikea


21 april 2009

Vill

Vill bara lägga mig ner och gråta...dra täcket över huvudet. Vad hände? Allt kändes ju så bra förut... Jag behöver nog sova. Övertrött kanske är orsaken.

15 april 2009

Tradera

Jag har kommit in i shabby chicträsket. Jag har alltid gillat gamla, slitna saker. Så igår gjorde jag fynd på Tradera. För ngn vecka sedan köpte vi ju en ekskänk från 30-talet.Den ska målas om i vit shabby chicstil. Notpapprena jag vann ska jag rama in. & nyckeln har jag inte hittat ngn plats för än. Jag har lagt ett bud på en glasklocka som jag hoppas vinna , så kanske hamnar den där.

14 april 2009

Vill du tävla....??

Gå då in till Fru Sätterlund så har du chans att vinna detta väggord. Du har till den 20/4 på dig.


11 april 2009

En liten tävling

Tävling nr 1 som pågår till den 13/4 hittade jag hos Ett vitare hem .



Tävling nr 2 som pågår till den 22/4 hittade jag hos Flitiga Fredrika


Tävling nr 3 som pågår till den 20/4 hittade jag hos Mitt måleri


Tävling nr 4 som pågår till den 18/4 hittade jag hos Hemma hos Linda

Film

I går tittade vi på film, Nattrond med Irene Huss. Jag har kommit att gilla dessa filmer. Jag har även sett Den krossade tanghästen.



"Nattrond" Doktor Sverker Löwander hittar mitt i natten sin sjuksköterska strypt i det anrika Löwanderska sjukhuset. Det enda vittnet hävdar att syster Tekla synts i korridorerna under natten, något som kriminalinspektör Irene Huss har lite svårt att tro – syster Tekla hängde sig nämligen på sjukhuset för sextio år sedan. Ju mer Huss rotar i fallet desto märkligare framstår allting. Irene Huss måste inte bara leda en utredning i nutid, hon måste ta sig tillbaka till det förgångna för att få svar på alla frågor. Men i det förgångna finns inte bara den spökande syster Tekla…


"Den krossade tanghästen"
Den välbärgade Richard von Knecht faller från en balkong och landar på en taxi på gatan. Det enda ögonvittnet är hans egen fru som lamslås av skräck.
När kriminalinspektör Irene Huss kommer till platsen visar det sig snart att det som såg ut som ett tragiskt självmord i själva verket är ett brutalt mord på en av Göteborgs rikaste män. Och det följs av fler mord. . Info kopierad från disc shop.se! Över 18.000 titlar i lager. Leverans nästa dag om du beställer före 16.00 Spåren leder Irene Huss in i en farlig värld av kriminella mc-gäng, droghandlare och utpressare. På hemmaplan utkämpar hon en annan fight; hennes upproriska dotter Jenny har en ny pojkvän med starka nazistiska åsikter.

09 april 2009

Snygg inredning

Hittade dessa hos Inreda .Visst är de snygga?!


08 april 2009

Ny butik

Hittade till denna butik nyss....så den ska jag kolla in nu


& om du vill kan du vara med & tävla .Så kanske du kan vinna ngt därifrån.



"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 400kr från CALIMERO hos Tant Ulrika, var med HÄR du oxå!"



Efterlyses

Gamla trådrullar i shabby chicstil......Är det någon som läser min blogg som har sådana får ni gärna kontakta mig. Antingen om ni har några att sälja eller skänka.




07 april 2009

Lite bilder








Tog dessa bilder i helgen då min son var här för att vara med & fira lillasyster Saga. & planteringen med påskliljorna gör sig fint ihop med påskriset utanför dörren.

06 april 2009

05 april 2009

Blogg

Hittade till denna trevliga blogg nyss, med massa fint.



http://www.sandratitti-design.blogspot.com

Jag tävlar

Kolla in hos EssmoScrappar så kan du vinna detta bloggcandy!







Eller hos HannasHantverk om du vill vinna en skylt.




Eller de här fina dekorationsäggen ...hos LindasVitaLantliv




04 april 2009

Bloggpaus


Jag har inte bloggat om ngt vettigt på ett tag nu, och det duggar inte tätt mellan inläggen heller...

Jag mår inte speciellt bra, jag håller mig "flytande" för barnens skull..Inte mer.Jag undrar när jag skall lyckas ta mig ur detta djävla träsk!